Uw partner, dat is wat we zijn!

Devoted to perfection!

Devoted Designs, een jong en dynamisch bedrijf uit het Brabantse Dongen en later gevestigd in Cuijk. Sinds maart 2015 staat het ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda. Het doel van het bedrijf? “Het maken van kwalitatief goede ontwerpen tegen een lage prijs.” Het motto is dan ook: “Devoted to perfection!”.

Doordat Devoted Designs is ontstaan uit een hobby, gaan kwaliteit en de relatie met de klant voor het winstoogmerk. Hierdoor is het zelfs voor beginnende en jonge ondernemers mogelijk een logo te laten ontwerpen of promotiematerialen te bestellen zonder te veel te betalen aan ontwerpkosten.

Devoted Designs denkt graag mee met jonge en/of startende ondernemers. Wat is het beste om als eerste te doen? Vaak geven jonge ondernemers veel geld uit aan zaken die er in de beginfase van de onderneming nog niet toe doen. Belangrijk is dat de onderneming eerst op de kaart wordt gezet. Visitekaartjes en een website zijn een must.. de rest komt later.

De klanten en partners

Smitsound Geluidstechniek

"Jesse helpt mij al verschillende jaren met het maken en up-to-date houden van de webshops van Smitsound geluidstechniek, Omroepinstallatie.nl en Apartaudioshop.nl Verder helpt hij met allerhande grafische en commerciële werkzaamheden. Ik heb aan Jesse een vakkundige en loyale en bovenal een fijne kracht waar ik op kan rekenen als het nodig is. ".

Door - Rene de Smit

Reclame4You

"De samenwerking met Devoted Designs loopt altijd van een leien dakje. Door bij elkaar het enthousiastme te prikkelen en steeds te pushen tot het uiterste, halen wij het beste naar boven voor onze klanten!".

Door - Osman Yazici

Reclame4You is de partner van Devoted Designs op het gebied van signing, textiel en bestickeringen

RJ Tweewielers

Sinds wij begin 2015 onze fietsenzaak in Gorinchem gestart zijn heeft Jesse van Devoted Designs al verschillende opdrachten voor ons uitgevoerd voor zowel onze website als op reclame gebied. De inspiratie en creativiteit die Jesse in zijn werk legt komt hierin perfect tot uiting waardoor er top producten geleverd worden.

Door - Jarco Stravers

Over Jesse Verbunt

Eigenaar Devoted Designs

Bouwjaar 1995, en een geboren Dongenaar. Na het afronden van de HAVO van het Mgr. Frencken College ben ik Forensisch Laboratorium Onderzoek (ing.) gaan studeren aan Avans Hogeschool en later aan de Universiteit van Amsterdam waar ik de Master of Forensic Science (MSc) volgde. Na kortstondig in het onderwijs en bij het Nederlands Forensisch Instituut gewerkt te hebben ben ik geland bij de Nationale Politie als Operationeel Specialist A Forensische Opsporing. Naast dit alles had ik beboefte aan creativiteit en hieruit zijn Devoted Designs en de Gentlemen of Dongen gekomen. Bekijk ook mijn LinkedIn pagina

Jesse Verbunt

Ik sta voor u klaar!